onsdag 5 juni 2013

Stad av skuggor av Cassandra Clare

Stad av skuggor ger definitivt mersmak. Jag gillar. Jag gillar mycket! Det är den där blandningen melllan demoner, varulvar, demonjägare samt kärlek, vänskap och spänning som jag gillar. Äventyr med övernaturligt inslag. Man sugs snabbt in i berättelsen och så gäller ingenting annat än att fortsätta läsa!

Stad av skuggor handlar om Clary som har sommarlov. Plötsligt en kväll får hon se hur några ungdomar dödar en kille i ett förråd på en klubb. Kroppen försvinner medan hon ser på den och det är bara Clary som kan se ungdomarna. Men Clary är enligt ungdomarna en mondis och då borde hon inte kunna se det. Eller är hon verkligen en mondis?
Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Stad av skuggor
Orginaltitel: The Mortal Instruments 1: City of Bones
Författare: Cassandra Clare
Serie: The Mortal Instruments 1
Antal sidor: 526
Förlag: BonnierCarlsen
ISBN: 9789163875052
Finns t ex hos: Adlibris, Bokia, Bokus, Cdon

2 kommentarer:

CArro sa...

Den där är jag väldigt nyfiken på! :)

Anonym sa...

Hej!

Ja visst är Stad av skuggor, City of Bones bra? Har läst alla fem böckerna i serien på engelska samt den faktiskt ännu bättre pre-quel serien The Infernal Devices- kan varmt rekommenderas.

Vill ni läsa om nyheter gällande Cassandra Clares böcker, The Mortal Instruments serien, The Infernal Devices serien och The Bane Chronicles samt den kommande storfilmen baserad på Stad av Skuggor som har premiär den 23:e augusti med Lily Collins & Jamie Campbell Bowers i huvudrollerna?

Jag har en blogg: www.tmitidsweden.wordpress.com
Skriver alla inlägg på både svenska och engelska

Finns även på Twitter (Cassandra Clares fans favorit tillhåll)
@TMI_Sweden