torsdag 3 november 2011

Tony och Susan av Austin Wright

Det här var en spännande bok som fångade mig i ett strypgrepp från början. Bara jag tänker på den så försätts jag i den där känslan som jag hade när jag läste boken. Ni vet den där känslan man får när man läser en riktigt bra bok! Vad glad jag är att den getts ut igen. Annars hade jag säkert inte läst den och vilken miss det hade varit.

Tony och Susan handlar om Susan som får ett manus av sin exman. Manuset handlar om Tony som är på väg i bilen med sin fru och dotter. Plötsligt dyker det upp två andra bilar. Dessa beter sig skrämmande och till slut händer det en liten olycka. Tony tvingas att stanna bilen och möta de tre män som kört bilarna.

Man får läsa en liten bit av manuset hela tiden varvat med berättelsen om Susans liv och hennes tankar kring sin exman och nuvarande man och hennes tankar kring Tony och hans situation.

Betyg: +4 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Tony och Susan
Författare: Austin Wright
Antal sidor: 383 sidor
Förlag: Wahlström & Widstrand
ISBN: 9789146221258

4 kommentarer:

Annika sa...

Jag har också läst och gillat den! Ett annorlunda men tämligen genialiskt berättartekniskt grepp men det här är en historia som nog inte skulle gå att berätta på något annat sätt ...

Boktokig Eva Boström sa...

Annika: Håller med om att det är genialt! Den här boken kommer att stanna i mitt huvud länge!!!

Bea sa...

Låter som ett litet annorlunda upplägg, men det är alltid uppiggande tycker jag!

Boktokig Eva Boström sa...

Bea: Visst är det så. Kul att ibland få något annorlunda!