tisdag 12 juli 2011

Dags för morden i midsommer

Jag tittar på Morden i midsommer. Det är ju sommartradition. Men jag saknar den gamla Mrs Barnaby. Hon var ju så mysig och rolig. Och jag saknar den gamle Barnaby, Faktiskt hela familjen Barnaby. Det känns konstigt att titta och de aldrig dyker upp.

Vad tycker ni om nya Morden i midsommer?

8 kommentarer:

Evalinn sa...

Jag följde det en sommar när vi renoverade, 2006 var det, så Morden in Midsommer påminner mig alltid om det! :-) Men nu hänger jag inte alls med, hade ingen aning om att familjen Barnaby var ute ur leken, men förstår att det måste kännas konstigt!

Anonym sa...

Jag gillar den nya Barnaby :). Han är lite klurig - och inte övertrevlig, det gillar jag! Jag gillade den gamla också och jag är glad över att de valde att sätta in en ny karaktär istället för att bara byta skådespelare - det hade ju bara inte funkat :).

Ylva sa...

Håller med dig till fullo. Tacka vet jag "gamla" familjen Barnaby :)

Desirée sa...

Jag gillar den nye, men saknar också gamla frun!

Andasin sa...

Oj, har missat att det finns en ny? Får hoppas att den kommer i DVD-form via en kvällstidning med då så att samlingen blir komplett även om jag nog också kommer sakna de gamla Barnabys....

Astrid sa...

Jag gillar den gamle familjen Barnaby, även dottern. Är kanske lite traditionsbunden och vill känna personerna. Ser dock de nya avsnitten och tycker de är bra, så jag anpassar mig nog

Caroline sa...

Jag tycker om den nye Barnaby också men det är inte samma sak. Tur att Jones är kvar i alla fall. :-)

Boktokig Eva Boström sa...

För mig är Morden i midsommer Rabarberpaj med vaniljvisp. För det åt vi alltid den första sommaren och sedan blev det en tradition också.

evacecilia: Ja, det hade ju blivit helt fel om de bara satt in en ny skådespelare!!!

Ylva: Man har ju följt dem så många år! Så de har ju blivit lite av tv-vänner.

My Myself and I: Visst var hon härlig!

Andasin: Det kommer säkert att komma!

Astrid: Jo, man anpassar sig nog.

Caroline: Nej, samma sak blir det inte.