tisdag 14 juni 2011

Förlorad ängel av Becca Fitzpatrick

Ok. Det är bara så. Jag sveps iväg av den här bokserien. Den där sexuella spänningen som finns. Så den spännande historien. Japp. Jag gillar!

Nora gör slut med Patch. Så upptäcker hon att Patch börjar umgås med Marcie, som är Noras värsta fiende. Samtidigt så uppsöker Patch hennes drömmar. Vad vill Patch henne egentligen? Går han att lita på? En barndomsbekantskap flyttar till staden. Vad flyr han från? Och så tycker Norah sig se sin döde pappa. Vad är det som händer?

Betyg : 4 av 5
-~-~-~-~-~-~-~~-~-~-~-~-~-~-~-~
Titel: Förlorad ängel
Författare: Becca Fitzpatrick
Serie: del 2
Antal sidor: 317
Förlag: B|Wahlströms
ISBN: 978-91-32-15969-5

4 kommentarer:

Cicci sa...

Funderar på att läsa den här serien. Älskar änglar! Nu verkar det gå att kommenterar igen efter att jag rensat min dator på cookies. :-)

Lingonhjärta sa...

Jag är väldigt sugen på den här serien. Har till och med införskaffat dem redan så de ligger där retas med mig. Vill läsa klart Vampire Academy först bara. Kan bli lite för mycket av det goda annars :)

Boktokig Eva Boström sa...

Cissi: Jag gjorde som dig och jag tror att det fungerar för mig med nu! Skönt!

Lingonhjärta: Det kan vara bra också att samla på sig flera i serien innan man börjar läsa, så man inte måste vänta på varje del!

svartanova sa...

Jag har läst den första och gillade - hur många finns det utgivna? Tack för påminnelsen, jag hade nästan glömt av den :)

Hoppas du får ett riktigt skönt sommarlov - jag ser fram emot att följa vad du läser och hoppas jag får till en del läsning jag också. :)