fredag 11 februari 2011

Speltips: Galenpanna

Vi fortsätter med tradtionen med speltips. Jag har mängder med spel att berätta om. Galenpanna är en gammal goding till spel som man fortfarande kan köpa och som jag har haft mycket kul med genom åren. Som jag har skrattat när jag spelat det här spelet och hållit på att fundera ihjäl mig på vem jag kan vara!

Som ni ser på bilden så sätter man två bort innanför ett pannband. Dessa två kort berättar var man är och vilken känd person man är. Sedan gäller det att ta reda på det av de andra genom att snurra på pilen och så ställa frågor eller på annat sätt få ledtrådar.

Betyg: 4 av 5
-~-~-~-~~-~~-~-~-~-~-~-~-~-
Titel: Galenpanna
Konstruktör: Dan Glimne & Henrik Strandberg
Antal spelare: 2-10
Ålder: Från ca 9 år
Speltid: ca 60 -120 min
Tillverkare: Användbart litet företag
Kategori: Humor, Partyspel

3 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Boktokan! Oumberlige Peter här, alltså Hexis make! Som den gentleman jag är så ville jag ju bara kolla att min Frus BloggVänninna tagit sig fram i snöstormen och kommit hem! Det ser ut så iallfall, såvida du inte sitter fast med bilen i en snödriva och bloggar via mobilen!
Du var klok du som gick i tid igår, Hexis, Lilla Frun, PocketHexan (Kärt barn har många namn) hamnade på efterfest på Cafe Opera!! Lite tungt att jobba idag! Nu ska ni bokbloggare iväg på mer "bus" att Ni orkar! (ler)
Sonen får bli ledsagare idag istället för mig om det nu går att komma fram med färdtjänst i snöyran!
Ha en skön Fredag och en trevlig helg!
Om det blir vin ikväll så får du i uppdrag att se att Hexis sköter sig! (ler)
Kram ifrån Oumberlige Peter!

franziengland sa...

Absolut ett favoritspel!! Hoppas du har en trevlig kväll :) !

Boktokig Eva Boström sa...

oumberligating: Jo, jag tog mig hem bara fint iförrgår. Tack för att du kollade. Om du undrade varför jag inte svarat föärrän nu, så är det för att jag inte suttit vid dator. Jag har bloggat från mobilen de senaste inläggen. Det är så när man susar från rolighet till jobb till rolighet! :)

franziengland: Detsamma!!!